ACTbox

ACTbox (inloggen vereist)

Eilandpost

Spring samen met ACT4life in het diepe en lees, ontdek en deel ons nieuwe magazine:
‘Eilandpost – Een ode aan ACT, veerkracht en het leven’


De ACTbox bestaat uit een openbaar gedeelte en een afgeschermd gedeelte. We willen zoveel mogelijk ACT4life en ACT4life werkbladen delen en openbaar toegankelijk maken. Het gedeelte hieronder breiden we daarom dus ook steeds uit.

Voor de deelnemers aan de training hebben we met het afgeschermde gedeelte van de ACTbox een steeds groter groeiende gereedschapskist willen creëren die je in je begeleiding in kunt zetten. Er staan filmpjes in, wetenschappelijke artikelen, afbeeldingen, cartoons, gedichten, werkbladen en nog veel meer. Al het materiaal is door ACT4life of anderen gemaakt (en in dat geval vrij verkrijgbaar op het internet), we hebben het voor jou verzameld en overzichtelijk op een rijtje gezet – ingedeeld op de verschillende processen/ACT4life vaardigheden, zodat je het makkelijk terug kunt vinden.

Mocht je problemen ervaren bij het inloggen in het afgeschermde gedeelte van de ACTbox middels de rode knop hierboven, kijk dan even bij www.act4life.nl/veelgestelde-vragen voor een oplossing.

Werkbladen